Candidat del PSOE per Madrid

«Ensopit, seriós i formal»: el primer vídeo de campanya de Ángel Gabilondo

Sánchez llança avui la candidatura de l’aspirant socialista al 4-M

1
Es llegeix en minuts

Si Loquillo, en la seva època amb Los Trogloditas, es definia com un home lleig, fort i formal, el candidat del PSOE a la Comunitat de Madrid, Ángel Gabilondo, es presenta com a ensopit, seriós i formal. Ho fa en un alternatiu vídeo de campanya en el qual assegura. «No crec en la bronca i l’odi». El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, presenta avui, al costat de Gabilondo, la campanya per al 4-M

Gabilondo, en aquest primer vídeo, es presenta sincer. «Alguns diuen que soc ensopit, si és per assossegat pot ser que tinguin raó, deu ser perquè no crec en la bronca, perquè quan hi ha crits demano la paraula, perquè quan es tracta de la pandèmia, la vacunació i la recuperació econòmica, no resumeixo el meu programa en un tuit», explica Gabilondo.

I continua: «Tinc molt més a dir. Diuen que soc seriós. Deu ser perquè penso en qui només ha crescut amb crisi i més crisi. Deu ser perquè no pocs dels meus antics alumnes segueixen sense casa, sense feina, amb por, amb els seus avis treballant, els seus pares a l’atur o sobrevivint quan a Madrid no falten diners i el que sobra és aquest espectacle».

Notícies relacionades

Reconec que no soc un «polític de màrqueting», sinó només un professor que creu en el Madrid del 15-M, dels balcons aplaudint als sanitaris, progressista, rebel, inconformista, cultural i dinàmic. I assegura que en aquesta campanya, «entre tant soroll», té alguna cosa a dir.

El president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, presentarà aquest dissabte, al costat d’Ángel Gabilondo, candidat del PSOE a la Comunitat de Madrid, la campanya ‘President Gabilondo’ al costat de l’eslògan amb què els socialistes disputaran les eleccions madrilenyes.