«Sí, tornem»: l’espot electoral de Salvador Illa perquè «torni» Catalunya

1
Es llegeix en minuts

El vídeo electoral del PSC per a les eleccions del 14-F demana recuperar la Catalunya «pionera, generosa, sense revenges, del sentit comú, del retrobament», missió per a la qual ha «tornat» el ministre de sanitat i ara candidat a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa.

«Torna el futur, el que sempre hem sigut. La Catalunya que mai hem perdut, a aquesta Catalunya no hi ha qui la pari. Sí, tornem», afirma Illa en el vídeo electoral fet públic aquest dijous pels socialistes catalans.

L’encara ministre dibuixa una Catalunya «desorientada i paralitzada» en la qual es dedica massa temps «a coses que no importen».

Per això, demana el vot per recuperar una Catalunya «que sempre ha sigut un referent»: «La Catalunya que volem, en la que creiem, la que ens mereixem», assenyala.

Notícies relacionades

Una Catalunya «pionera, generosa, sense revenges, del sentit comú, del retrobament» per a la qual els socialistes han decidit fer «tornar» el ministre Illa, al capdavant del ministeri de Sanitat durant aquest any de pandèmia.

En el seu compte de Twitter, el president del Govern, Pedro Sánchez ha mostrat la seva «immensa gratitud i tot el recolzament» a Illa, qui lidera «un projecte per a tots i totes, per fer tornar la Catalunya que mereixem».