protestes per la sentència

Tsunami Democràtic reapareix per anunciar el seu «recolzament econòmic i tècnic» als encausats

La plataforma comunica així que ajudarà els imputats pel tall de l'autopista AP-7 a la Jonquera

zentauroepp50850659 spain sit and talk191111100659

zentauroepp50850659 spain sit and talk191111100659 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts

Aquest divendres la plataforma Tsunami Democràtic ha reaparegut després de mesos de silenci, per anunciar el seu «recolzament econòmic i tècnic» als encausats per les accions de protesta que va convocar contra la sentència del procés. La seva última comunicació a través del seu canal a Telegram datava del 14 de gener passat, quan va anunciar «recolzament econòmic i tècnic a les persones denunciades o sancionades per les accions» convocades per aquesta plataforma d’estructura i lideratge secret.

Notícies relacionades

Set mesos després, ha emès una nova comunicació: «Després d’una primera valoració jurídica sobre les citacions anunciades aquesta setmana per l’acció a la Jonquera, Tsunami Democràtic informa que dona recolzament econòmic i tècnic a les persones denunciades o sancionades per les accions convocades».

El comunicat al·ludeix a les persones encausades pel tall de l’autopista AP-7 a la Jonquera (Alt Empordà) el novembre del 2019, després de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem en què es va condemnar a presó nou dels líders del procés.