A DOS DIES DE LA VISITA DE FELIP VI

Pere Aragonès afirma que «els borbons són una organització criminal»

El vicepresident de la Generalitat afirma que és necessari «fer caure aquest règim» i avançar «cap a la República catalana».

zentauroepp54165779 18 07 2020 el vicepresidente de la generalitat y coordinador200718204920

zentauroepp54165779 18 07 2020 el vicepresidente de la generalitat y coordinador200718204920 / JOVENT REPUBLICA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El vicepresident de la Generalitat i coordinador nacional d'ERC,  Pere Aragonès, ha afirmat aquest dissabte que «els borbons són una organització criminal», davant la visita dels Reis al monestir de  Poblet (Tarragona)  aquest dilluns 20 de juliol, segons recull l'agència  Europa Press. 

ERC ha impulsat una campanya a les xarxes amb l'etiqueta #CatalunyaNoTeRei i el lema 'Protegim-nos del Borbó'. «La monarquia només pot ser  corrupta per definició», ha afegit durant un acte polític a l'església de Sant Francesc, a Montblanc (Tarragona), acompanyat pel portaveu de Jovent Republicà, Pau Morales; la diputada del Parlament  Rut Ribas, i el regidor  Oriol Pallissó. 

Notícies relacionades

Aragonès, que al matí s'ha reunit amb  Oriol Junqueras  a Sant Vicenç dels Horts, ha dit que l'estabilitat de l'Estat comença a caure i que «s'ha de  fer caure aquest règim  i aquesta monarquia i avançar cap a  la República catalana». Pel que fa a la situació dels presos, Aragonés ha assegurat que el permís per dormir amb les seves famílies tres anys després és «un pas, però és una condemna». «El conflicte polític només es resoldrà amb autodeterminació i amb l'amnistia com a única via», ha afegit.

«Sempre al teu costat. Un petit pas però exigim la llibertat completa amb l'amnistia», ha escrit en el seu Twitter Aragonès, després de la trobada amb el president d'ERC, que ha retuitejat el missatge amb un  «lluitarem fins al final i guanyarem».