A Errenteria

Un home envesteix cinc vegades els cotxes de la policia que li barraven el pas | VÍDEO

Havia xocat abans contra un mur al intentar marxar per un carrer sense sortida

Finalment, va baixar sense samarreta i es va encarar amb els agents locals i de l'Ertzaintza

whatsapp-video-2020-04-09-at-122744 vid 09 123912 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Luis Rendueles
Luis Rendueles

Redactor

Especialista en sucesos, investigació

ver +

Un home al volant d’un cotxe blanc va envestir fins a cinc vegades cotxes de la Policia Local d’Errenteria (Guipúscoa) abans de ser detingut per agents municipals i de l’Ertzaintza, segons mostra la gravació de vídeo del que va passar dimecres a la matinada.

Les imatges s’inicien després que el conductor hagués xocat contra el mur d’un carrer sense sortida al barri de Beraun. Un cotxe de la Policia Local arriba llavors al carrer i veu el vehicle aturat, a uns cinquanta metres de distància. De sobte, el conductor arrenca, fa marxa enrere i s’encasta contra el cotxe de la policia dues vegades.

Notícies relacionades

«A veure si matarà algú», afirma un dels veïns. Hi van anar arribant més cotxes policials i també agents de l’Ertzaintza. Mentrestant, l’home torna a dirigir el cotxe cap al mur i s’atura allà. Uns policies arriben caminant fins a la seva altura i colpegen el vidre del vehicle per fer-lo baixar. No ho aconsegueixen.

El conductor encén llavors els llums posteriors i, després d’un moment d’espera, torna a arrencar marxa enrere, en direcció als cotxes de la policia que li barren el pas. Aquesta vegada envesteix un vehicle policial camuflat i tampoc aconsegueix obrir-se pas. Ho torna a intentar fins a un total de cinc vegades en què xoca contra els cotxes de la policia. Finalment, para el cotxe i baixa. Va sense samarreta i s’encara amb els policies, que l’acaben detenint.