EL TAULER CATALÀ

El PSC carrega contra l'independentisme «hiperventilat» i «identitari»

«Voler que fracassi el diàleg és voler que Catalunya fracassi», sentencia Granados

psc

psc / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després del míting de Carles Puigdemont a Perpinyà, el PSC ha apujat el to dels seus atacs contra l’independentisme. Eva Granados, portaveu socialista al Parlament, ha acusat l’expresident de voler «hiperventilar» el separatisme. No només ha carregat contra JxCat, sinó també contra el «nacionalisme identitari» d’ERC.

Notícies relacionades

Granados ha lamentat que mentre el Govern espanyol aposta pel diàleg Puigdemont faci «un míting per hiperventilar als seus seguidors» i qüestioni el camí de diàleg reclamant no renunciar a la unilateralitat. «Voler que el diàleg fracassi és un acte d’irresponsabilitat d’aquell que va fracturar Catalunya i és voler que Catalunya fracassi», ha sentenciat. La portaveu socialista ha carregat contra ERC no només per ser «crossa» de Puigdemont i per «no fer autocrítica i continuar enganxada a les mentides del procés», sinó per representar un «nacionalisme identitari».

Dard als comuns

També ha aprofitat per llançar un dard a Jéssica Albiach, que havia comentat que el Govern està treballant de manera «discreta» per la llibertat dels presos. «Jo no soc membre del Govern Espanya, i ella tampoc», li ha assestat la líder parlamentària dels comuns, abans de desvincular la taula de diàleg de la reforma del delicte de sedició.