CONGRÉS A SALT

Aragonès: «Si el diàleg amb el Govern no avança, tornarem a exercir l'autodeterminació»

El vicepresident de la Generalitat afirma que la presència del PSOE a la taula del diàleg és «més per necessitats aritmètiques que per voluntat política»

el coordinador nacional de erc pere aragons advierte que ejerceran la autodeterminacion si la mesa de dialogo no avanza / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Aquest dissabte el vicepresident de la Generalitat i coordinador nacional d’ERC, Pere Aragonès, ha afirmat sobre la taula de diàleg entre el Govern espanyol i el català: «Si no avancés, nosaltres tornarem a exercir l’autodeterminació».

En el seu discurs en el congrés de la federació d’ERC a Salt, Girona, ha afegit que ho faran «amb la voluntat de ser més forts que mai, amb la voluntat que aquesta vegada sigui la definitiva».

«No podem garantir l’èxit d’aquesta taula perquè no depèn només de nosaltres», ha dit sobre els avenços en el diàleg entre la Generalitat i el Govern.

«Necessitats aritmètiques»

També ha criticat que la presència del PSOE a la taula del diàleg és «més per necessitats aritmètiques que per voluntat política».

Notícies relacionades

«No hem vingut a renunciar, hem vingut a guanyar la independència», ha afirmat, i ha dit que si el diàleg a la taula no avança, no renunciaran al seu projecte polític a través de l’autodeterminació.