04 jul 2020

Anar al contingut

El dimecres 18

Tsunami amenaça: només es jugarà el clàssic «amb normalitat» si apareix el lema 'Spain Sit and Talk'

La plataforma adverteix de les seves condicions després d'haver convocat una «concentració massiva» als voltants del Camp Nou hores abans del Barça-Madrid

El Periódico

Tsunami amenaça: només es jugarà el clàssic «amb normalitat» si apareix el lema 'Spain Sit and Talk'

JORDI COTRINA

La plataforma Tsunami Democràtic ha avisat el FC Barcelona i el Reial Madrid que si durant el partit de la Lliga que jugaran el 18 de desembre apareix el lema ‘Spain Sit and Talk’, l’esdeveniment podrà transcórrer «amb normalitat».

«És molt fàcil que el partit es jugui amb normalitat: és necessari garantir la presència de l’‘Spain Sit And Talk’ a les grades i al terreny de joc», ha escrit la plataforma en una publicació de Twitter.

Tsunami adverteix de les seves condicions després d’haver convocat una «concentració massiva» als voltants del Camp Nou hores abans del partit.

En un comunicat difós aquest dimarts, la plataforma assegura que fins ara més de 18.000 persones s’han inscrit per diversos canals per participar en aquest acte de protesta per la sentència del procés, que s’ha convocat a les 16.00 hores, quatre hores abans de l’inici del clàssic.

En funció de la procedència geogràfica dels manifestants, Tsunami Democràtic ha establert quatre punts de concentració al voltant de l’estadi del Barcelona.

En un tuit d’ahir a la nit, l’expresident Carles Puigdemont va aplaudir la iniciativa.