MISSATGE A TWITTER

Puigdemont anuncia la mort del seu pare

L'expresident no assistirà, en principi, al funeral del seu pare, ja que pesa sobre ell una ordre detenció

xavierpuigdemont

xavierpuigdemont

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha anunciat aquest dimecres en el seu compte de Twitter la mort del seu pare, Xavier Puigdemont.

Previsiblement, Puigdemont no assistirà al funeral del seu pare, ja que pesa sobre ell una ordre detenció.

A través d’un breu tuit, assegura que «fa poc ens ha deixat el pare. La meva mare, les meves germanes i els meus germans el recordarem sempre com un home de bondat immensa i fidelitat als valors del cristianisme de base».

  

Xavier Puigdemont, pastisser de professió, ja feia temps que tenia problemes de salut i havia estat hospitalitzat en diverses ocasions. La família té a la localitat gironina d’Amer una coneguda pastisseria, anomenada Puigdemont, en la qual el pare de l’expresident va treballar fins a gairebé el dia de la seva mort.

Notícies relacionades

El president Quim Torra s’ha fet eco de la notícia a través d’un tuit a Carles Puigdemont en el qual assegura que «la tristesa de la mort del pare es fa més profunda per la injustícia de l’exili i la distància forçada», alhora que el fa partícip de l’«abraçada de tot un poble».

La notícia s’ha conegut poc abans del principal míting de campanya de JxCat a Girona, en el qual hi havia prevista la intervenció telemàtica de l’expresident de la Generalitat.