Sánchez anuncia el segellament definitiu del magatzem Castor

El president del Govern avança que s'aprovarà una ajuda de 18 milions per a les zones de Mallorca afectades per les inundacions

1
Es llegeix en minuts
Efe / Palma

El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dimecres a Palma que el Consell de Ministres donarà demà llum verda al segellament definitiu del magatzem subterrani de gas Castor.

En un míting a Palma, Sánchez també ha anunciat que l’Executiu aprovarà demà una ajuda de 18 milions d’euros per a les zones de Mallorca afectades per les inundacions de l’any passat.

Notícies relacionades

El líder socialista ha insistit en la necessitat que Espanya tingui un Govern fort per continuar impulsant la transició ecològica i, en aquest context, ha anunciat l’acord que s’aprovarà demà per al segellament del Castor.

Expedient avançat

Sánchez ha confirmat, així, el que ja admetien fa uns dies fonts del Ministeri per a la Transició Ecològica, que estava molt avançat l’expedient sobre el futur d’aquest magatzem subterrani de gas situat davant les costes de Vinaròs (Castelló), que implicarà el segellament definitiu de la instal·lació.