polèmica teatral

Ollé respon a Bozzo després de demanar aquest que no li donessin feina al TNC: «Li proposo un musical: 'Caça de bruixes'»

«És molt dur veure com no pots participar en unes estructures nacionals perquè no ets de la mitja Catalunya que els dona recolzament», lamenta el director teatral sobre l'opinió del seu col·lega

tnc1

tnc1

1
Es llegeix en minuts

El director teatral i articulista d’EL PERIÓDICO Joan Ollé ha respost aquest dimarts al seu col·lega Joan Lluís Bozzo, que divendres va demanar en un tuit al Teatre Nacional (TNC) que no li donessin feina Teatre Nacional  per dir «tantes i tantes barbaritats i insults contra Catalunya». «Li proposo un altre musical: ‘Caça de bruixes’», ha dit en mode irònic Ollé a Bozzo al programa de la cadena SER ‘Aquí, amb Josep Cuní’. «És molt dur veure com no pots participar en unes estructures nacionals perquè no ets de la mitja Catalunya que els dona recolzament. És increïble, al·lucinant», ha lamentat el director de teatre. 

Notícies relacionades

Bozzo, que més tard va esborrar el tuit, va aprofitar l’estrena el pròxim dijous de l’obra ‘La mort i la primavera’, dirigida per Ollé, al TNC. Acompanyava la seva queixa amb un article d’opinió escrit per Ollé a EL PERIÓDICOl’octubre de l’any passat en què demanava irònicament disculpes per ser «un mal català», per no haver votat l’1 d’octubre del 2017, per no portar llaç groc, tot i que es mostrava a favor de veure els polítics presos en llibertat.

«S’acaba de vendre el teatre Victòria al Mago Pop, resulta que s’avorreix i em busca les pessigolles i a mi ell no em fa gràcia», ha conclòs Ollé al ser preguntat per Cuní. «A mi em fa molta pena perquè penso que s’ha insultat ell mateix. No teníem mala relació», ha sentenciat, abans d’acabar explicant que arran d’això «molta gent preciosa m’ha escrit per fer una copa».