Activistes d'Òmnium llegeixen una carta de Cuixart al Metro de Barcelona

Els membres de l'entitat sobiranista llegeixen una carta de Cuixart als passatgers que comparteixen vagó amb ells

zentauroepp48796238 people walk past an add by the catalan language association 190718210751

zentauroepp48796238 people walk past an add by the catalan language association 190718210751 / LLUIS GENE

1
Es llegeix en minuts
Efe

Dos activistes d’Òmnium Cultural han llegit alMetro de Barcelona una missiva escrita fa setmanes pelpresident d’aquesta entitat independentista, Jordi Cuixart Jordi Cuixart, segons ha difós en un vídeo aquesta associació a les xarxes socials.

En el vídeo d’Òmnium s’aprecia dos activistes, en un dels casos un home i en un altre una dona, llegint una carta de Cuixart que va ser feta pública fa unes setmanes als passatgers que comparteixen vagó amb ells.

Es tracta d’una campanya comunicativa d’Òmnium que se serveix del lema "Ho tornarem a fer", fet cèlebre per Cuixart en l’al·legat final que va pronunciar en el judici al qual va ser sotmès al Tribunal Suprem.

Notícies relacionades

La campanya ha sigut denunciada durament per, entre d’altres, Javier de Eurasquin i Toni Cantó. El primer, de Joves de SCC (Societat Civil Catalana), ha criticat el "fanatisme en estat pur" dels "predicadors separatistes".

El diputat de Ciutadans també s’ha referit als "predicadors separatistes" i ha fet al·lusió, a més, a "cadells radicals agredint turistes".