confessió a Twitter

Mort d'Arturo Fernández: Pablo Iglesias va fer d'extra en la seva sèrie

El líder de Podem va aparèixer a 'La casa de los líos' per 5.000 pessetes

captura

captura

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha explicat aquest dijous que va participar com a figurant en un capítol de la sèrie ‘La casa de los líos’, d’Arturo Fernández, i que ho va fer perquè buscaven nois amb cabells llargs per fer de comensals en un restaurant vegetarià. 

Així ho ha fet saber en el seu compte de Twitter després de saber-se la mort de l’actor asturià als 90 anys: “Vaig conèixer Arturo Fernández fent d’extra en una sèrie seva (demanaven nois amb cabells llargs per fer de comensals de figuració en un restaurant vegetarià). Va ser amable i molt maco amb nosaltres, que érem allà per 5.000 peles. Abraçada a la família i amics. Descansi en pau”, ha escrit. 

En un altre tuit ha adjuntat un parell d’imatges en les quals apareix com a figurant en la sèrie, i ha agraït a la periodista Pepa Blanes que hagi trobat “les proves del delicte”.

Després, en una breu intervenció telefònica a Antena 3 ha reconegut que aquelles 5.000 pessetes de llavors no eren un mal sou per l’ofici i ha recordat Arturo Fernández com una persona maca i afectuosa i “educada” fins i tot amb els que mantenien posicions polítiques diferents

També va fer un anunci

Notícies relacionades

El líder de Podem confessa que ‘La casa de los líos’ va ser un dels seus primers rodatges, i que després també va participar en un anunci d’El Corte Inglés. “Se n’aprenia molt, era bonic veure la televisió des d’allà”, ha comentat. 

Després de lloar la carrera cinematogràfica de Fernández, a qui considera una figura important per entendre la història del cine a Espanya, Pablo Iglesias ha reivindicat el seu exemple per reclamar “una mica de sentit de l’humor” i “respecte” en la política. “Cal rebaixar la dinàmica d’insults, que no li agrada a ningú”, ha comentat.