SEGURETAT

L'alcalde de Badalona es reuneix amb càrrecs de Mossos i demana més agents a la ciutat

Pastor aposta per impulsar la coordinació entre Mossos i la policia local i considera important la presència policial als carrers

jcarbo45990956 alex pastor181130130735

jcarbo45990956 alex pastor181130130735 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, s’ha reunit amb el cap de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d’EsquadraSergi Pla, i el nou cap de la comissaria de la policia catalana a la ciutat, Alfons Sarrias.

Després de la trobada, Pastor ha apostat per impulsar la coordinació de Mossos i la policia local i ha demanat al conseller d’Interior, Miquel Buch, un increment dels agents de la policia catalana a la ciutat, ha informat l’ajuntament aquest dilluns en un comunicat.

La seguretat a Badalona

La reunió, a la qual també ha assistit el segon tinent d’alcalde, Jordi Subirana, s’ha centrat en la situació de la seguretat i la coordinació policial a la ciutat. Després d’aquesta trobada, Pastor ha recordat l’aposta del Govern municipal per millorar la seguretat amb l’increment de la plantilla de la policia local amb la incorporació de 56 agents.

Notícies relacionades

L’alcalde de Badalona també ha recalcat que les infraccions penals a Badalona s’han reduït un 4% durant el primer trimestre del 2019, però ha matisat que "és important millorar la percepció que tenen els veïns", per la qual cosa és fonamental la presència policial als carrers, segons ell.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA