Óscar Garcia, nou director general de Fira 2000

Serà el responsable de liderar el procés d'ampliació del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona i la modernització del de Montjuïc

fira

fira

1
Es llegeix en minuts

El consell d’administració de Fira 2000 ha escollit aquest divendresl’enginyer industrial Óscar Garcia com a nou director general de la societat pública, ha informat la Conselleria de Vicepresidència i Economia i Hisenda de la Generalitat en un comunicat.

Garcia era gerent de l’empresa municipal de promoció immobiliària i serveis Gramepark des del 2010, i havia sigut director general de FBEX Promo Inmobiliaria i director general per a Catalunya i les Balears de la promotora immobiliària Vallehermoso.

El nou director general serà el responsable de liderar el procés d’ampliació del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona i la modernització del de Montjuïc.

Notícies relacionades

Aquest pla s’estima que suposarà una inversió de 380 milions d’euros i es preveu que les obres d’ampliació finalitzin el 2024 i les de modernització, el 2029.

Fira 2000 és una societat constituïda el 1993 i participada per la Generalitat –55,24%–, l’Ajuntament de Barcelona –23,47%–, la Diputació de Barcelona –7,09%–, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) –7,09%–, l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) –5,54%–, i la Cambra de Barcelona –1,57%.