Els Mossos detenen set activistes antillaços

Els arrestats formaven el grup 'Justiciers nocturns', que col·locava aquests objectes al costat de vàters davant les cases d'independentistes

mosso

mosso

1
Es llegeix en minuts
Efe / Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han detingut set activistes de l’autoanomenat grup ‘Justiciers nocturns’, acusats d’un delicte contra els drets fonamentals i les llibertats públiques, perquè suposadament situavenvàters amb llaços grocs davant cases d’independentistes o d’institucions.

Segons han informat fonts de la investigació a Efe, els detinguts, que van ser arrestats ahir, són sis homes i una dona, a qui els Mossos atribueixen un delicte relatiu a l’exercici dels drets fonamentals i contra les llibertats públiques.

Els arrestats integraven suposadament l’autoanomenat grup de ‘Justiciers nocturns’, que va efectuar diverses actuacions que després van pujar a les xarxes socials, en què instal·laven vàters plens de llaços grocs davant cases d’activistes independentistes o d’institucions o entitats sobiranistes.

Maresme, Vallès i Gironès

Notícies relacionades

Aquest tipus d’actuacions es van dur a terme a les comarques barcelonines del Maresme i el Vallès Oriental, així com també al Gironès.

Quatre dels detinguts van ser arrestats ahir a Mataró (Barcelona), dos a Barcelona i un a Sant Celoni (Barcelona). Els set arrestats passaran a disposició judicial les pròximes hores.