Anar al contingut

ESCRIPTORA I POLÍTICA

Maria Mercè Roca abandona ERC com a protesta

Actual portaveu republicana a l'Ajuntament de Girona, critica el «tracte deslleial» del partit

Efe

Maria Mercè Roca abandona ERC com a protesta

JOAN CASTRO ICONNA

La portaveu d’ERC  a l’Ajuntament de Girona, la literata Maria Mercè Roca, ha anunciat a través de les xarxes socials que deixa la militància pel “tracte deslleial” del partit cap al grup municipal que ha liderat en aquesta legislatura.

Roca ja havia criticat els responsables de la seva formació republicana anteriorment i havia renunciat a repetir com a candidata en les eleccions d’aquest pròxim diumenge.

L’encara portaveu explica que abandona la militància i expressa la seva “disconformitat” amb el partit, tot i que reivindica que tant ella com els seus companys estan “orgullosos” del treball realitzat “en aquest mandat per la ciutat i la seva gent”.

“Tanco així la meva etapa política, les meves idees d’esquerres i a favor de la llibertat del país, però, es mantenen intactes. A partir d’ara dedicaré les meves energies amb molta il·lusió a la família, la literatura i el voluntariat”, afegeix.

Maria Mercè Roca tanca el seu discurs a les xarxes socials d’aquest dijous amb elogis a un vídeo de la formació Guanyem Girona, liderada per l’actual regidor de la CUP Lluc Salellas

Temes: Girona