CAMÍ DE LES URNES

Cayetana Álvarez de Toledo diu "xenòfobs" als votants independentistes

"El que els passa és que no volen viure amb altres espanyols", sentencia la candidata del PP

cayetana / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cayetana Álvarez de Toledo ha dit "xenòfobs" als votants independentistes. En una entrevista a RAC-1, la cap de llista del PP ha tornat a mostrar el seu perfil més dur.

"¿Realment estan oprimits? ¿Se senten exclosos? El que els passa és que els que voten independentistes no volen viure amb altres espanyols. I això se’n diu xenofòbia. Hi ha un sentiment profundament xenòfob en el nacionalisme", ha sentenciat. Álvarez de Toledo ha comentat que preferiria no pactar amb Vox, perquè no "m’agraden els partits nacionalistes", tot i que ha deixat clar que si s’apliqués la política d’aliances d’Andalusia a tot Espanya li semblaria "raonable".

En una entrevista a RAC1, la candidata ha opinat que "preferiria" assolir un "acord fort" per governar amb Ciutadans després de les eleccions del 28 d’abril, i ha recordat que sempre ha defensat "una fusió i fins i tot un reagrupament amb Ciutadans".

Notícies relacionades

No obstant, ha assegurat que si Vox donés suport extern a un Govern integrat pel PP i Ciutadans avalaria aquest model, perquè la formació d’extrema dreta ha modificat els seus plantejaments polítics a Andalusia per "poder pactar". Segons la seva opinió, Vox promet "solucions fàcils" que "no són reals" i ha afegit que "derogar l’Estat de les autonomies no crec que sigui ni viable ni desitjable".

Es reafirma sobre el consentiment sexual

La candidata popular s’ha tornat a reafirmar en les seves polèmiques declaracions sobre el consentiment sexual, dient que en cap cas es penedia del que havia dit al debat de TVE. “Les polítiques identitàries fracturen la societat i ens enfronten. El feminisme radical enfronta les dones i crea una visió distorsionada dels homes, com a éssers violadors", ha afirmat.