Epi i Blas, la campanya oculta del PP a WhatsApp contra el PSOE i Vox

El vídeo coincideix amb l'enviament massiu a tots els emails del PP d'un argumentari apel·lant al vot útil i atacant el partit d'Abascal

epy y blas / periodico

1
Es llegeix en minuts

Diversos càrrecs del PP han difós aquest dimecres un vídeo a les xarxes socials en el qual Epi i Blas expliquen per què votar Vox en algunes províncies pot acabar beneficiant el PSOE. Es tracta d’una campanya oculta des de grups de WhatsApp del Partido Popular que no s’està difonent a través dels canals habituals del partit. La idea és que els militants i els simpatitzants la moguin a través de la xarxa de missatgeria.

El vídeo que protagonitzen els populars personatges infantils explica que votar la formació de Santiago Abascal beneficiarà els interessos de Pedro Sánchez pels efectes de la llei d’Hondt.

El vídeo comença amb l’Epi llegint un diari i dient-li al Blas que votarà Vox per fer fora Sánchez de la Moncloa. Després el Blas li explica al seu amic el funcionament de la llei d’Hondt per acabar concloent que els vots a Vox acabaran beneficiant els socialistes: "No t’adones, Epi, que si votes Vox estàs recolzant Sánchez i a tota la tropa d’independentista", li diu.

Begoña Gómez, la porqueta Peggy

El vídeo ocult del PP també retrata Begoña Gómez, la dona del president Sánchez, com la porqueta Peggy, que acompanya el president Coco en els seus viatges amb el Falcon.

Notícies relacionades

Segons publica ‘Eldiario.es’, fonts de Génova han reconegut estar darrere de la difusió de les imatges amb la intenció d’"explicar coses complexes de manera que tothom les entengui". Més tard, en una segona conversa, les mateixes fonts han matisat que "el PP no té cap relació amb la producció del vídeo", però reconeixen que "s’està distribuint a través dels grups de WhatsApp" de la formació política.   

Apel·lar al vot útil

Aquest vídeo d’Epi i Blas coincideix amb l’enviament massiu a tots els e-mails del PP d’un argumentari amb les mateixes idees i el titular, ‘Pablo Casado o el Govern Frankestein’ i d’una nova campanya del candidat popular apel·lant al vot útil que inclou atacs a Vox.