en comparació amb els "bilduetarres"

Suárez Illana qualifica d'"extremadament suaus" els atacs de Casado a Sánchez

El líder del PP va acusar el president de preferir "les mans tacades de sang"

yllana / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El número dos del PP per Madrid, Adolfo Suárez Illana, ha considerat que el líder del seu partit, Pablo Casado, va ser "extremadament suau" a l’acusar el president del Govern, Pedro Sánchez, de preferir les "mans tacades de sang" si es tenen en compte "les barbaritats dels bilduetarres".

Segons ha manifestat en una entrevista amb la Cope, la frase de Casado que Sánchez "prefereix les mans tacades de sang que les mans pintades de blanc" és "extremadament suau si tenim en compte les barbaritats que han comès els bilduetarres, especialment per Otegi."

Ha afegit que ell és una "persona moderada, temperada" i que no s’ha de tenir "cap complex" a l’hora de qualificar "els assassinats, les vides destrossades per aquesta gent que, a més, no se n’han penedit i intenten treure’n profit polític avui del que van cometre amb les armes". "Sincerament em sembla molt suau per al que aquesta gent es mereix", ha conclòs.

Suárez Illana també ha dit que "mai" li donaria el seu vot a Sánchez, tot i que necessités recolzaments per no pactar amb els de Podem o els independentistes. "No perquè li tingui una mania especial. Miro el que ha fet i no m’agrada gens", ha explicat.

Opinió sobre Vox

Notícies relacionades

Sobre Vox ha considerat que s’ha d’esperar a veure quin "recorregut" té perquè ell ha vist molts partits "néixer i desaparèixer" i ha recriminat que mai ha vist el líder d’aquest partit, Santiago Abascal, "amb una crossa i un estoc en una arena defensant els toros i tampoc caçant".

Per això ha posat en qüestió la seva defensa de la tauromàquia o la caça davant membres del PP, com ell, que ho han fet "tota la vida sense escarafalls o estridències".