Comissió Mixta del Tribunal de Comptes

Conciliació laboral: el dia que un bebè va entrar al Congrés

Martínez Ruiz, senador d'Units Podem, porta el petit a causa del retard del ple

martinez-ruiz-bebe

martinez-ruiz-bebe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El senador d’Units Podem Ferran Martínez Ruiz ha acudit a votar a la Comissió Mixta (Congrés-Senat) del Tribunal de Comptes amb el seu bebè de tot just uns mesos. "Espero que el nen se’n recordi algun dia", ha comentat el president de la Comissió, el diputat del PP Eloy Suárez.

La Comissió tenia una reunió a la Cambra Baixa, però ha hagut de retardar-ne l’inici fins a les 19.30 tocades, una vegada havia acabat el ple, que s’ha allargat fins a ben entrada la tarda a causa de l’extensa compareixença del president del Govern, Pedro Sánchez.

Atès que era tard, Martínez Ruiz s’ha hagut de presentar a la sala amb el petit, i l’ha tingut a la falda durant tota la sessió per procedir a la votació de propostes de resolució sobre els informes del Tribunal de Comptes inclosos en l’ordre del dia de la Comissió.

Notícies relacionades

Això sí, no hi ha hagut debats en la comissió, només votacions, i, segons ha reconegut el president de la Comissió, el petit "ha suportat pacientment" la sessió.

Un altre bebè, el de la diputada de Podem Carolina Bescansa, va ser un dels protagonistes en la sessió constitutiva del ple del Congrés després de les eleccions del desembre del 2015.