Els Mossos carreguen contra antifeixistes que volien impedir un acte de Vox

Un detingut pels incidents en la protesta contra el partit d'extrema dreta

zentauroepp46877415 arran vox190208195641

zentauroepp46877415 arran vox190208195641 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han carregat contra manifestants antifeixistes per evitar que s’enfrontessin amb simpatitzants de Vox que anaven a un acte de la formació d’ultradreta a Barcelona. Els agents han detingut una persona i n’han identificat dues més pels incidents, en què el grup contrari al partit d’extrema dreta ha cremat contenidors i ha llançat pedres, ampolles i tanques contra els agents.

Notícies relacionades

Segons han informat a Efe fonts policials, un dels concentrats en la protesta contra Vox ha sigut detingut per un delicte de danys, pels incidents que han tingut lloc al cèntric barri de l’Eixample de Barcelona

Poc abans que comencés l’acte -programat per a les set de la tarda en un local de l’Eixample- membres d’Arran i dels CDR s’han presentat per intentar boicotejar l’acte. Els Mossos han hagut d’intervenir per dispersar els congregats, que protestaven contra un acte de Vox, fet que ha provocat moments de tensió i enfrontaments amb la policia a la zona compresa entre els carrers València i Enric Granados, si bé la situació s’ha tranquil·litzat poc després.