iniciativa sobiranista

Una cadena de gasolineres insta la seva plantilla a fer vaga pel judici de l'1-O

Petrolis Independents secunda l'atur convocat per la Intersindical i anuncia que no descomptarà el sou als empleats

fcasals46718246 economia  gasolineras  benzineres de petrolis independents190126173523

fcasals46718246 economia gasolineras benzineres de petrolis independents190126173523

1
Es llegeix en minuts

Petrolis Independents, una cadena de gasolineres de baix cost, ha instat els seus empleats a fer vaga contra el judici per l’1-O. A més de reclamar a altres empresaris que segueixin el seu exemple, asseguren que no descomptaran el salari als empleats que no treballin la jornada de protesta ni els demanaran compensar el dia.

A través d’un comunicat, la cadena secunda la vaga general convocada pel sindicat Intersindical-CSCprevist per a la setmana del 4 de febrer, coincidint amb l’inici del judici als líders independentistes empresonats pel referèndum de l’1-O.

Els propietaris de l’empresa, Joan Canadell i Jordi Roset, conviden els seus treballadors a afegir-se a la vaga "mentre duri". Alhora asseguren que se’ls "pagarà el salari íntegre i no se’ls demanarà tampoc cap compensació".

Estat propi

Així mateix, fan una crida a la resta d’empresaris perquè segueixin el seu exemple i, en especial, a aquells que "manifesten un compromís explícit amb la consecució d’un Estat propi". "Els empresari sabem que hi ha moments en què cal invertir en el país, encara que el cost de fer-ho sigui elevat", afirmen.

Notícies relacionades

La companyia assegura que grups d’ultradreta han actuat contra gasolineres de la seva marca. Petrolis Independents és una franquícia de Petro7, marca del grup de gasolineres Petrolis Roset. Compten amb estacions de servei a Terrassa, Montblanc, l’Ametlla del Vallès, Vic, Tàrrega, Centelles, Golmés-Mollerussa i Torroella de Montgrí.

Després de començar la seva activitat el 2007 a Montblanc, la companyia va estrenar la marca Petrolis Independents el 2014, amb l’obertura de la seva estació de servei a l’Ametlla del Vallès.