PUBLICAT AL DOGC

El Govern torna a contractar com a assessora la filla de l'extresorer de CDC Daniel Osàcar

Mònica Osàcar cobrarà més de 86.000 euros anuals com a assessora de comunicació a Presidència

El Govern torna a contractar com a assessora la filla de l'extresorer de CDC Daniel Osàcar

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Govern ha contractat com a "personal eventual" la filla de l’extresorer de Convergència Democràtica de Catalunya Daniel Osàcar, Mònica Osàcarsegons va publicar ahir dijous el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Osàcar ja havia treballat anteriorment en la Generalitat com a càrrec de confiança. Durant l’últim govern de Jordi Pujol, del 2002 al 2003, va treballar en el Departament de Presidència. I el 2011 Artur Mas la va contractar com a responsable de Publicitat Institucional de la Conselleria de Presidència, però va ser rellevada amb l’aplicació de l’article 155 a la tardor del 2017.

Ara, la filla de l’extresorer de CDC condemnat a 4 anys i 5 mesos de presó per tràfic d’influències, blanqueig i falsedat en el judici del 'cas Palau', torna a Presidència com a assessora en matèria de comunicació digital, segons la resolució firmada per la secretària general del departament, Meritxell Masó.

86.000 euros anuals

Notícies relacionades

Entre les funcions que haurà d’exercir hi ha la d’assessorar el departament per millorar la visibilitat a les xarxes socials, vetllar per la correcció dels continguts de les webs, elaborar continguts digitals i promoure les noves tecnologies de ‘big data’ i ‘analytics’.

A canvi d’aquesta feina, Mònica Osàcar rebrà una remuneració anual que supera els 86.000 euros. Corresponen al salari base d’una plaça de funcionari del grup A, nivell de destinació 27 (55.657,56), a què se suma un complement específic amb jornada i horari de dedicació especial de 31.236,60 euros.