TROBADA EN LA FÓRMULA 1

Salutació entre el rei Joan Carles i el príncep de l'Aràbia Saudita a Abu Dhabi

El monarca emèrit espanyol, fotografiat amb l'hereu saudita en plena tempesta política per l'assassinat de Khashoggi a Istanbul

jcarbo46027554 rey salman181125195831

jcarbo46027554 rey salman181125195831 / HANDOUT

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El rei emèrit espanyol, Joan Carles I, ha mantingut aquest diumenge una trobada amb el príncep hereu de l’Aràbia Saudita, Mohamed bin Salman, al coincidir tots dos a la llotja d’autoritats del circuit de Yas Marina d’Abu Dhabi, on se celebrava l’última carrera de la temporada del Gran Premi de Fórmula 1.

Els dos dirigents s’han saludat justament en uns moments en què el príncep saudita està en el centre de la polèmica mundial per l’assassinat del periodista Jamal Kashoggi al consolat de l’Aràbia Saudita a Istanbul i les crítiques de molts Governs a l’actitud de la monarquia d’aquest país davant de les acusacions d’estar darrere d’aquest fet. 

Notícies relacionades

En aquesta carrera s’acomiadava també com a pilot de Fórmula 1 l’asturià Fernando Alonso, a qui el rei emèrit ha seguit en altres carreres. 

Joan Carles va mantenir durant el seu mandat molt bones relacions amb la monarquia de l’Aràbia Saudita. És també un aficionat a la Fórmula 1 i ha assistit a diversos grans premis.