VISITA POLÈMICA

Rosell va visitar Junqueras per posar el seu "granet de sorra" per solucionar el "problema català" fent de missatger

El president de la CEOE va anar a veure el líder d'ERC la setmana passada a la presó conscient que seria criticat

L'empresari va obtenir la visió de l'exvicepresident de la situació per a transmetre-la "a qui pugui"

zentauroepp45510824 valencia 18 10 2018 econom a  juan rosell   el presidente de181018132226

zentauroepp45510824 valencia 18 10 2018 econom a juan rosell el presidente de181018132226 / Miguel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

Juan Rosell, president de la CEOE, ha explicat aquest dijous que la setmana passada va visitar a la presó de Lledoners l’exvicepresident Oriol Junqueras per posar el seu "granet de sorra" perquè se solucioni el "problema català", i ha revelat que la seva contribució serà explicar l’actitud del líder d’ERC.

Tot i que al principi s’ha mostrat reticent a explicar el contingut de la trobada, Rosell ha revelat que hi va anar perquè el polític català li expliqués la seva actitud per "transmetre a aquells a qui pugui transmetre" l’esmentada informació.

"Ajudar amb un granet de sorra a solucionar un problema tremendament complicat que afecta Catalunya, Espanya i Europa". Així ha definit el dirigent empresarial l’objectiu amb què va decidir visitar Junqueras en la seva participació en una xerrada del Club d’Informació a Alacant.

Notícies relacionades

Respecte a les crítiques que ja ha rebut i que assumeix que continuarà fent, ha dit: "Sabia les conseqüències que tindria i el que dirien els uns i els altres, però m’és absolutament igual, perquè quan un pensa una cosa, la fa". De fet, ha assegurat que tornaria a fer la visita.

Rosell ha dit que sobre el "problema català" es pot negar la seva existència o, com fa ell, admetre’l i provar d’ajudar a encarrilar-lo, en aquest cas recollint la màxima informació possible d’una de la parts.