COMUNICAT OFICIAL

La Casa Reial aclareix que Sánchez va seguir les seves indicacions a la recepció

La Zarzuela surt en defensa del president després del "malentès" en el besamans del 12-O

1iwpn4dhfgaakmn6haqlb11100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Casa Reial ha emès un comunicat aquest dissabte per "aclarir" el "malentès" sorgit durant la recepció al Palau Reial d’aquest divendres, amb motiu de la Festa Nacional del 12 d’octubre, quan el president del Govern, Pedro Sánchez, i la seva dona, Begoña Gómez, es van situar al costat dels Reis després de saludar-los.

En vista de “les interpretacions sorgides”, tal com van informar divendres fonts de la Zarzuela, la Casa Reial assegura que tant el president com la seva dona“van seguir en efecte i a tota hora les indicacions”del seu personal de protocol.

Notícies relacionades

Segons les indicacions rebudes, Sánchez i la seva dona havien de quedar-se“al Saló del Tron del Palau Reial amb ses majestats, fins que els següents convidats arribessin als voltants d’aquest saló per procedir a la tradicional salutació als Reis”.

“Com sigui que la presència de la resta de convidats va quedar restablerta de forma immediata, el ritme habitual de salutació va ser recuperat sense solució de continuïtat, i es va produir la situació sobrevinguda a la qual es fa referència”, va concloure la Casa Reial en el comunicat.