la decisió de la fiscalia

Casado, sobre la investigació del màster de Montón: «Tenía raó, no tots som iguals»

El president del PP ha participat en un acte amb militants en la Pobla de Farnals (València)

fcasals45143987 valencia 22 9 2018 pol tica  pablo casado preside la reuni n180922132428

fcasals45143987 valencia 22 9 2018 pol tica pablo casado preside la reuni n180922132428 / Miguel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Valencia

El president del PPPablo Casado, ha afirmat aquest dissabte, després de la decisió de la Fiscalia del Tribunal Suprem de no obrir causa contra ell pel seu màster que “deia una paisana –amb referència a l’exministra de Sanitat, Carmen Montón– que no tots som iguals, i tenia raó: no tots som iguals”. “No diré res més, no fa falta dir res més”, ha remarcat.

En el seu discurs en un acte amb militants en la Pobla de Farnals (València), ha valorat la decisió de la Fiscalia en contra de l’obertura d’una causa penal pel títol del màster que va obtenir a la Universitat Rei Juan Carlos de Madrid (URJC) en el curs 2008-2009, al no veure “consistents” els indicis de prevaricació.

Casado, tot i que no s’ha referit explícitament a la polèmica i únicament n’ha parlat com “l’últim tema d’actualitat”, ha manifestat: “Fa una setmana, deia una paisana que no tots som igulals, i tenia raó, no tots som iguals”, al·ludint a la dimissió de Montón després de les informacions sobre el seu màster.

Tot seguit, el ‘popular’ ha reivindicat que “la serenitat, decència i dignitat amb què aquest partit es defensa hauria de ser imitada per molts d’altres”.

I ha emfatitzat: “L’únic que diré és que la veritat sempre s’obre pas, i que aquest partit sempre respecta a les institucions, siguin universitats o administracions judicials, a diferència de d’altres”.

Notícies relacionades

“Aquest partit mai liquida la presumpció d’innocència convertint-la en una presumpció de culpabiliddad, ni exigirà a un adversari que expliqui el que no ha fet i el que les calúmnies diuen que ha fet”, ha asseverat.

Per tant, “com que no som iguals i (en el PP) tenim més dignitat i respecte a les institucions”, Casado ha agraït la confiança dels militants i ha reblat: “Vaig dir en el Congrés Nacional que no defraudaria i, afortunadament, el temps ens està donant la raó”.