LA DIADA 2018

La Lliga de Salvini participarà en una de les ofrenes florals de la Diada 2018

Faran la seva aparició acompanyant la formació independentista Som Catalans, un partit liderat per l'exmilitant de PxC Ester Gallego

captura

captura

1
Es llegeix en minuts

La Lliga, el partit d’ultradreta italià dirigit per Matteo Salvini, participarà en una de les ofrenes florals de la Diada de Catalunya 2018 acompanyant la formació independentista Som Catalans.

Segons ha publicat la mateixa formació independentista a Twitter, la Lliga enviarà l’eurodiputat Mario Borghezio, que va ser observador internacional del referèndum de l’1-O. "És hora que els catalans sapiguem apreciar el suport que se’ns ofereix", es pot llegir en el missatge. 

L’anunci ha suscitat una gran controvèrsia i no ha sigut ben rebut per la majoria de l’espectre polític independentista. "Marxeu d’aquí. No embruteu ni país, ni futur ni memòria. Sempre antifeixista", ha escrit a Twitter l’exdirigent de la CUP, David Fernàndez.

Notícies relacionades

La formació independentista Som Catalans, liderada per l’exmilitant de PxC Ester Gallegoha anunciat també la participació d’altres formacions de la ultradreta europea en l’ofrena floral de la ronda Sant Pere de Barcelona.

Al costat de La Lliga de Salvini, també seran presents representants del Vlaams Belang, el partit d’ultradreta Belga, i del’Aitheantas Éire  irlandès.