NOU EPISODI DE TENSIÓ

Uns encaputxats retiren estelades dels carrers de Verges

Uns veïns asseguren haver sigut amenaçats amb un ganivet de grans dimensions

Els Mossos han identificat els implicats en l'incident, que pel que sembla van cometre una acció similar a la Bisbal

incidentes-en-verges / periodico

1
Es llegeix en minuts
ACN

Un grupd’encaputxats ha despenjat la matinada d’aquest dimecres diverses banderes estelades de Verges (Baix Empordà) i ha amenaçat dos veïns del municipi amb un ganivet de grans dimensions.

L’alcaldessa del municipi, Sussagna Ribas, ha explicat que els fets han passat cap a la mitjanit, quan una mitja dotzena de persones, cobertes amb bufs i passamuntanyes, han començat a arrencar banderes del carrer de Girona i del Mas Pi. Un grup de veïns alertats per un testimoni s’han dirigit al lloc i han instat els encaputxats a aturar la seva acció.

Notícies relacionades

Ribas ha admès que hi ha hagut moments de tensió i que un dels implicats ha arribat a treure una arma i a posar-la a l’abdomen de dos veïns. Segons la dirigent municipal, l’home ha pogut fugir juntament amb un altre dels integrants del grup, però els veïns han aconseguit treure-li el ganivet, que ha sigut entregat a la policia.

Quan han arribat els Mossos, han identificat els implicats en l’incident. Ribas assegura que es tracta dels mateixos que fa uns dies van protagonitzar uns fets similars a la Bisbal d’Empordà. El consistori presentarà una denúncia davant de la policia per amenaces i desordres públics.

Temes:

Estelada