partit popular

Així acomiada Twitter la "llegenda" Rajoy

L'expresident va marxar amb un "que algú pari, cony¿ que el tuitaire no ha pogut resistir

zentauroepp43619861 madrid  05 06 18  politica  comit  ejecutivo partido popular180605124151

zentauroepp43619861 madrid 05 06 18 politica comit ejecutivo partido popular180605124151 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Mariano Rajoy anunciava aquest dimarts que deixa la política després d’una vida sencera dedicada al Partit Popular. Però el ja expresident del Govern té per costum alimentar les xarxes socials amb grans perles, i un dia tan emotiu per a ell és una gran ocasió d’alimentar la gràcia tuitaire. "Que algú pari ja, cony", deia davant d’un llarg aplaudiment.

Twitter no ha deixat passar l’ocasió. Començava l’espectacle a la xarxa. Abans que res, sensatesa: "És el més raonable que ha dit".

Però molts coincideixen que és una pèrdua irreparable. ¿Què farà ara la gent sense una de les persones que alimenten els memes?

Mentre es busca successor...

Els afalacs no han parat de brollar.

Marxa algú molt especial en això de fer riure.

Però tranquil·litat, té feina assegurada. D’això se n’encarregarà Paquita Salas, la mànager de moda. ¿No vol seguir en la política? Potser li ve de gust passar-se per un ‘reality’ a la televisió.

O prefereix fer un volt pels pobles de Castella.

Abans que res, assumim que Rajoy ja no serà mai 'Rajoy'.

Notícies relacionades

Compte a la picada d’ullet, metafòrica i literal. Recorden la famosa cita del "cuanto peor para todos, mejor, mejor para mí"? Impossible oblidar aquest gran èxit. Si la setmana passada recuperava el "final de la cita" durant la moció de censura, en aquesta ocasió marxa amb magnificència.

No podem marxar sense un comiat tuitaire final. Aquí @MrGalisteo ha recopilat les 50 "cagades i frases memorables" de Rajoy.