DESPRÉS DE LA POLÈMICA

Torrent va sopar amb Català i la degana de l'ICAB després de la plantada

El president del Parlament va participar en el sopar de gala de l'entitat

cmontanyes42302220 cena torrent180224202254

cmontanyes42302220 cena torrent180224202254

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

L'enfrontament entre Roger Torrent i la degana del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), Maria Eugènia Gay, no es va allargar gaire en el temps. Almenys a jutjar per la foto, distribuïda aquest dissabte pel mateix ICAB, en què es veu el president del Parlament al sopar de gala de l'entitat a la mateixa taula que Gay. Comparteixen estovalles i conversa amb ells, entre altres, el ministre de Justícia, Rafael Catalá, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Notícies relacionades

El discurs de Torrent en l'acte de divendres, en què va al·ludir als "presos polítics", va provocar la sortida de la sala de la cúpula judicial catalana. També els retrets de la degana, que li va criticar el gest. "No era la idea, president. L'ha fet bona. Moltes gràcies [...]. No podies fer això", li va dir Gay. No obstant, l'enfrontament no es va agreujar, i tots van compartir espai en el sopar de gala posterior, celebrat al Palau de Congressos de Catalunya.

"L'acte de la sessió solemne de Sant Raimon va finalitzar amb total normalitat i tots els advocats i advocades van rebre el seu diploma de 50 anys de col·legiació i els advocats premiats les seves corresponents medalles", ha aclarit l'entitat aquest dissabte en un comunicat.