DESAFIAMENT INDEPENDENTISTA

Aquesta és la mansió de luxe on Puigdemont passa els caps de setmana

La vivenda, que està a la venda per 895.0000 euros, pertany a un milionari nacionalista flamenc

a

a

1
Es llegeix en minuts

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha trobat un luxós refugi on passar alguns caps de setmana durant la seva estada a Bèlgica. Es tracta d'una mansió de luxe situada a Sint-Pauwels, una localitat flamenca de 4.000 habitants, i que és propietat de Walter Verbraeken, un milionari flamenc vinculat al partit nacionalista Nova Aliança Flamenca (N-VA).

La casa està en venda per 895.000 euros i, segons la descripció de l'agència immobiliària que la publicita, és una "espaiosa i clàssica vil·la" amb una "ubicació tranquil·la" i amb uns terrenys de 2,6 hectàrees. A l'anunci col·locat a la web hi ha una galeria d'imatges que permeten fer-se una idea de l'alt estànding de la vivenda.

Notícies relacionades

"Quan entres a aquesta espaiosa vil·la, immediatament notes l'aparença elegant. Els terres són de pedra natural, el parquet polit a mà, els sostres alts amb motllures", assenyala l'agència, que destaca que "a l'àmplia sala d'estar amb vistes al jardí, és una delícia relaxar-se davant l'acollidora xemeneia". Per rematar, la immobiliària assenyala que la vivenda és "una oportunitat ideal per a bon vivants que busquen una llar única".

Visites de família

Puigdemont ha disfrutat en diverses ocasions d'aquesta mansió per passar els caps de setmana amb la seva família, quan han anat a visitar-lo. Segons informa el diari El País, les vegades que s'ha instal·lat a la mansió, l'expresident hi ha arribat acompanyat d'una comitiva de vehicles amb matrícula espanyola.