QUEIXA DELS VERDS

Els Castellers de Vilafranca demanen al PP que no utilitzi la seva imatge per a la campanya

La colla es queixa perquè Rajoy ha tuitejat un vídeo sobre expressions culturals espanyoles en què surt una de les seves actuacions

zentauroepp36121887 vilafranca del penedes  01 11 2016 jornada castellera a la p171212134340

zentauroepp36121887 vilafranca del penedes 01 11 2016 jornada castellera a la p171212134340 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Als Castellers de Vilafranca del Penedès (Barcelona) no els ha fet gens de gràcia haver aparegut en un vídeo difós per Mariano Rajoy per alabar la gestió del partit al capdavant del Govern.

"Parlem bé del nostre país i sentim-nos orgullosos del que hem aconseguit junts. Espanya és la solució #CumPPlimos", diu el missatge tuitejat pel president del Govern central amb un vídeo en què se succeeixen imatges de monuments i tradicions d'Espanya, entre els quals hi ha la Torre de les Glòries, la Sagrada Família, l'AVE, els molins de vent de la Manxa, el flamenc, les festes de Sant Fermí de Pamplona o els castellers.

Notícies relacionades

En un apunt en la mateixa xarxa social, els Verds han manifestat que no autoritzen "en cap cas" que s'utilitzin imatges de les seves actuacions per "promocionar el missatge electoral del PP". "Mai serem còmplices d'un partit que reprimeix el nostre poble", afegeixen.

Encara que els castellers ho atribueixen al PP, el vídeo el firma marca Espanya, el projecte liderat pel Govern per promocionar el país i millorar la seva imatge.