INCIDENT A BARCELONA

El Mirablau es disculpa després de vetar uns clients amb el llaç groc

La direcció del famós local assegura que es tracta d'un error "totalment injustificable" i que ha pres les mesures pertinents

restaurante-mirablau

restaurante-mirablau

1
Es llegeix en minuts

La direcció del llegendari local Mirablau ha emès una nota de disculpes després que un empleat vetés l'entrada a clients que portaven a la solapa el llaç groc en suport dels polítics catalans presos a Madrid. L'actuació del porter va ser denunciada a les xarxes socials i àmpliament condemnada, així que els responsables del bar restaurant de Barcelona, famós per les seves fabuloses vistes a la ciutat, han anunciat que han intervingut en l'assumpte.

"Després d'haver fet les comprovacions pertinents, fem saber que és cert que ahir hi va haver un incident quan un dels nostres treballadors va negar l'accés al local a unes persones que portaven el llaç groc. Dit això, pensem que l'actuació del treballador és TOTALMENT INJUSTIFICABLE i mai ningú del nostre equip ha tingut cap ordre en aquest sentit. Només faltaria!", diu la nota.

Notícies relacionades

També afegeix que s'han pres les "mesures adequades" perquè això no torni a passar i demana disculpes perquè "aquest terrible error humà" no es repeteixi.

La clientela del famós local sembla haver acceptat, en general, les disculpes, segons es desprèn dels comentaris.