Els millors mems del viatge de Puigdemont a Bèlgica

La possible petició d'asil a Brussel·les ha despertat l'enginy dels tuiters

fcasals37023819 puigdemont junqueras romeva170125174355

fcasals37023819 puigdemont junqueras romeva170125174355

1
Es llegeix en minuts

El viatge del president de la Generalitat cessat després de l'aplicació de l'article 155, Carles Puigdemont, i cinc dels seus consellers a Bèlgica ha despertat, una vegada més, l'enginy dels usuaris de les xarxes socials. El motiu d'aquesta expedició encara és una incògnita -el president destituït compareix aquest dimarts a les 12.30 hores-, encara que algunes fonts asseguren que Puigdemont té previst sol·licitar asil polític a Brussel·les. [Segueix la compareixença de Carles Puigdemont a Bèlgica en directe.]

S'ha de recordar que aquest dilluns la Fiscalia General de l'Estat va presentar dues querelles per rebel·lió, sedició i altres delictes contra el Govern en ple i els membres de la Mesa del Parlament.

Notícies relacionades

Aquest dilluns l'únic conseller que va anar al seu lloc de treball va ser Josep Rull, a Territori. El dirigent del PDECat ja va agitar les xarxes al publicar una imatge del moment. A la foto, de fons, apareixien diversos símbols del còmic belga 'Tintín', fet que ja va ser vist per alguns com un senyal del viatge de Puigdemont a Brussel·les. 

A continuació, alguns dels millors mems sobre el viatge de Puigdemont.