VA SOL·LICITAR EL CANVI

El company de cel·la de Jordi Sànchez es canvia de lloc, fart de la seva "llauna" independentista

Va adduir que li suposava "una doble condemna", de manera que va sol·licitar el canvi de cel·la, concedit per la presó

jregue38104772 barcelona 19 04 2017 jordi sanchez presidente de la anc pres170809101702

jregue38104772 barcelona 19 04 2017 jordi sanchez presidente de la anc pres170809101702 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
Efe

El que fins ahir era company de cel·la a la presó de Soto del Real del president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, va demanar ser traslladat perquè no aguantava "la seva llauna amb el tema de l'independentisme", que li suposava "una doble condemna". La presó li ha concedit el canvi.

Fonts penitenciàries han confirmat a Efe aquest trasllat, avançat aquest diumenge pel diari 'Abc', i han precisat que el pres va fer la petició aquest dissabte i la presó l'hi va concedir el mateix dia.

Es tracta d'un pres de confiança, dels que es designen entre els de millor comportament per acompanyar els que acaben d'arribar, i que se solen caracteritzar pel seu bon caràcter. No obstant, "ja no podia més" i va al·legar que "no suportava la llauna amb el tema de l'independentisme", segons les fonts.

Sànchez va ingressar a la presó de Soto del Real el 16 d'octubre passat juntament amb el líder d'Òmnium CulturalJordi Cuixart, tots dos acusats de sedició per la jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela.

L'episodi anterior

Notícies relacionades

Poc després del seu ingrés, Sànchez va sol·licitar a un funcionari el seu trasllat a un altre mòdul perquè un pres li havia dit "visca Espanya", però se li va explicar que on es troba no hi ha problemes per a la seva seguretat i, per tant, no hi havia motius per traslladar-lo a una altra zona.

Des que va entrar a la presó, ha enviat missatges a la ciutadania a través del seu advocat o de les xarxes socials.