INVESTIGAT PER L'1-O

El director d''El Vallenc' dona a entendre que va imprimir paperetes del referèndum unilateral

"Si s'han d'imprimir perquè la gent vagi a votar, nosaltres les tornarem a imprimir", va sostenir Francesc Fàbregas davant els mitjans de comunicació

rjulve40029078 pla obert on es pot veure el director de el  vallenc   franc170910165806

rjulve40029078 pla obert on es pot veure el director de el vallenc franc170910165806 / Anna Mayor

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

“Si s'han d'imprimir perquè la gent vagi a votar, nosaltres les tornarem a imprimir”. Amb aquesta frase, fruit o no d'una badada, el director del setmanari 'El Vallenc'Francesc Fàbregas, va donar a entendre aquest dissabte que la seva publicació va participar en el procés d'impressió de paperetes per al referèndum unilateral de l'1-O. Per aquesta suposada relació d'aquest mitjà de comunicació de Valls amb el plebiscit impulsat pel Govern de Carles Puigdemont, la guàrdia civil va registrar la redacció durant cinc hores entre protestes al carrer de desenes d'independentistes. No hi va trobar cap papereta.

Notícies relacionades

El "nosaltres les tornarem a imprimir" ho va deixar anar Fàbregas durant una compareixença improvisada davant els seus companys de la premsa. Llavors, una periodista li va preguntar directament al director d''El Vallenc' si hi havien imprès paperetes per a l'1-O i aquest va guardar silenci amb un mig somriure fins que el seu advocat va evitar qualsevol resposta i va recordar que havien sigut citats per declarar a la tarda a les dependències de l'institut armat.

Fàbregas, que es va negar a declarar davant la Guàrdia Civil, va quedar imputat per tres delictes: desobediènciaprevaricació i malversació de cabals públics. En el revers de la moneda, nombrosos independentistes li han expressat el seu suport i les subscripcions a 'El Vallenc' han augmentat considerablement.