Anar al contingut

WORLD PRIDE MADRID 2017

Levy nega discrepàncies internes al PP per l'assistència del partit a l'Orgull Gai

La decisió va ser "compartida" per la direcció i "liderada" pel mateix Rajoy

Levy nega discrepàncies internes al PP per l'assistència del partit a l'Orgull Gai

JUAN MANUEL PRATS

La vicesecretària d'estudis i programes del PP, Andrea Levy, ha negat aquest dimarts discrepàncies internes en el partit per la seva presència i la del seu company Javier Maroto en la manifestació central del World Pride Madrid 2017. Levy ha indicat en una entrevista a RNE que la decisió va ser consensuada i "liderada" pel president, Mariano Rajoy.  

Ha subratllat que en tots els partits "hi ha d'haver debat" quan es tracta de fixar una posició sobre qüestions "que són polítiques", però ha deixat clar que la decisió final "del president" va ser estar presents en aquesta manifestació, a la qual el PP havia sigut convidat.

Levy va subratllar que aquesta manifestació "simbolitza i representa" la defensa d'un col·lectiu que reclama igualtat i tolerància, que són valors també defensats i representats pel PP.

La posició "de consens", ha assegurat, va ser "compartida" per la direcció i "liderada" pel mateix Rajoy per estar presents per primera vegada en aquesta manifestació, per la qual Levy ha felicitat els organitzadors, la ciutat i la Comunitat de Madrid.