Sánchez i Iglesias contacten per Telegram després de segellar la pau de l'esquerra

Els líders de PSOE i Podem s'han enviat diversos missatges aquest dijous, després de la distensió evidenciada en la moció de censura

Montero confirma que Iglesias i Sánchez ja han contactat per Telegram. / JL ROCA / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
IOLANDA MÁRMOL / MADRID

La pau a l'esquerra es comença a embastar. Després de segellar simbòlicament la voluntat d'una entesa en aquesta nova etapa en el debat de la moció de censura de dimecres al Congrés, els líders de PSOE i Podem s'han posat en contacte aquest matí a primera hora. Pablo Iglesias ha enviat un missatge de Telegram a Pedro Sánchez per agrair-li el to usat pel seu portaveu parlamentari, José Luis Ábalos, en la sessió. Els dos dirigents han intercanviat impressions sobre el desenvolupament del debat i s'han emplaçat a conversar els pròxims dies, després del congrés federal que els socialistes celebren aquest cap de setmana.

La portaveu d'Units PodemIrene Montero, ha confirmat aquest intercanvi de missatges entre Sánchez i Iglesias. En declaracions al Congrés ha explicat que confia que una vegada el PSOE superi el seu congrés els dos líders puguin començar a negociar per teixir una majoria alternativa a la del PP.