Picabaralla entre Echenique i Villalobos pels lingots d'or

El podemista retreu a la diputada del PP els diners amagats a Suïssa pel seu antic cap de gabinet

La política malaguenya retreu al secretari d'organització morat l'impagament a la Seguretat Social del seu assistent

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts

Picabaralla d'alt voltatge entre el secretari d'organització, Pablo Echenique, i la diputada del PP Celia Villalobos aquest dijous en un plató de televisió. El primer era entrevistat per Susanna Griso a Antena 3 i la segona hi participava com a tertuliana. En aquest paper, la política malaguenya ha acusat Podem d'haver "buscat hores de televisió per tapar el seu descens de vots", i el podemista li ha contestat que entén que la popular "d'avorreixi quan un exposa un projecte de país".

"Això requereix temps. El que es pot fer de manera breu és el que fa Rajoy: quatre acudits i no contestar a res del que se li pregunta. Quan sento Villalobos no puc parar de pensar en els 146 lingots d'or que té a suïssa el seu excap de gabinet", li ha respost (en el vídeo a partir del minut sis).

Davant l'acusació, Villalobos ha negat amb el cap i ha rigut. En el seu torn, ha insistit que la formació morada utilitza la crisi com a "cultiu" per créixer. "Ho ha dit el teu líder, ha dit marxisme leninisme, que necessita la crisi per usurpar el poder", ha afirmat.

Notícies relacionades

Així mateix, ha volgut deixar clar a qui ha definit com a "estimat company" que ella no té lingots "ni res que se li assembli i li ha retret que, "sense tenir un minut de poder", hagi tingut "una persona" al seu servei "sense pagar-li la Seguretat Social". "Quan tinguis el poder, ¿què faràs?", li ha preguntat Villalobos.

Echenique ha assegurat, després de la intervenció de la popular, que el PP "menteix" i que la moció de censura ha evidenciat que "està nerviós". "Han perdut suports, els papers i també el debat", ha assegurat, per després remarcar: "Espero que puguem fer fora aquesta gent de les institucions".