Els "sacrificis" familiars de Marta Ferrusola per Catalunya

La dona de l'expresident demanava el vot per al seu marit el 1984 destacant les renúncies que feia el clan Pujol

MARTA FERRUSOLA / YOUTUBE / ROGER VINTON

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Molts anys abans que sortissin a la llum les seves transferències a Andorra com a "mare superiora de la congregació", Marta Ferrusola destacava els "sacrificis" que feia la seva família per Catalunya. La dona de l'expresident Jordi Pujol demanava el vot perquè Convergència tornés a guanyar les eleccions catalanes de 1984.

Notícies relacionades

"Jo li asseguro que estic disposada a treballar perquè això sigui una realitat, no per nosaltres com a família, perquè comporta uns sacrificis, però pel país es pot fer tot, per Catalunya es pot fer tot", responia a un televident al programa 'Vostè pregunta' de La 2 davant la mirada de Joaquim Maria Puyal

Maldita Hemeroteca ha recuperat al seu compte de Twitter aquest vídeo, a més de la comissió parlamentària en què es lamentava que no tenien "ni un duro". El document manuscrit reunit per la UDEF durant la investigació a la dona de Jordi Pujol i a la família de l'expresident en què la matriarca es comunica religiosament amb el banc ha desencadenat una allau de mofes a les xarxes socials.