EL DESAFIAMENT INDEPENDENTISTA

Lluís Llach: "Els funcionaris que no compleixin la llei de transitorietat seran sancionats"

El diputat de Junts pel Sí pronostica que molts empleats públics "patiran"

zentauroepp35602132 barcelona 19 09 2016  icult   llu s llach  ofrece una confer170425130411

zentauroepp35602132 barcelona 19 09 2016 icult llu s llach ofrece una confer170425130411 / ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts

Les conferències organitzades per Òmnium Cultural per fer proselitisme del procés han deixat una altra perla per part d'un excels representant de Junts pel Sí, com al seu dia va passar amb l'exjutge Santi Vidal. En aquesta ocasió ha sigut el diputat Lluís Llach, que en una xerrada el març passat a Sant Sadurní d'Anoia va afirmar que la Generalitat "sancionarà" els funcionaris que es neguin a complir les lleis de "desconnexió".

Notícies relacionades

"En el moment en què tinguem la llei de transitorietat jurídica, aquesta obligarà tots els funcionaris que treballen i viuen a Catalunya. Qui no la compleixi serà sancionat. S'ho hauran de pensar molt bé. No dic que sigui fàcil, al revés, molts d'ells patiran. Perquè dins dels Mossos d'Esquadra hi ha sectors que són molt contraris", va afirmar Llach durant la citada conferència, revelada aquest dimarts per 'El País'.

En un altre moment de l'acte, Llach va pronosticar que el dia que s'aprovi la llei de desconnexió "hi haurà un estrèpit, fins i tot si s'aplica parcialment, que és el que ara s'està discutint".