Una diputada del PP a l'Assemblea de Madrid acusa el portaveu del seu grup d'"agressions verbals"

Enrique Ossorio assegura que es querellarà per injúries i calúmnies contra Elena González-Moñux

lpuig24055541 gra266  madrid  29 10 2013   fotograf a facilitada por la co161027150823

lpuig24055541 gra266 madrid 29 10 2013 fotograf a facilitada por la co161027150823 / CARLOS IGLESIAS

1
Es llegeix en minuts

La diputada del PP a l'Assemblea de Madrid Elena González-Moñux ha denunciat aquest dijous l'assetjament laboral que està patint per part d'un company del seu propi partit, el portaveu conservador en aquesta Cambra, Enrique Ossorio. Segons ha explicat la mateixa perjudicada al diari 'El País', Ossorio fa un any que li infligeix "agressions verbals" i "humiliacions" amb "insults inclosos".

Entre altres situacions, relata que el mes de juny passat, durant un ple, Ossorio li va dir: "¡És que no et saps la llei, ets tonta, tonta! Ara agafes, te'n vas i t'estudies la llei i les esmenes... ¡Vinga, vés i te les estudies...! I a les cinc convocaré una reunió i et preguntarem sobre ella...". Suposadament, el portaveu es referia a la llei de protecció d'animals de companyia, que es va encarregar de defensar al Parlament autonòmic en representació del PP González-Moñux. La parlamentària assegura que està de baixa mèdica des de fa dues setmanes per una depressió.

Notícies relacionades

Després de fer-se pública la informació, Ossorio ha negat les acusacions i ha anunciat que es querellarà contra la seva companya per defensar així "el seu honor davant les injúries i calúmnies abocades". El grup del PP a l'Assemblea de Madrid, a través d'un nota, ha mostrat el seu suport al portaveu. "Cap diputat del grup ha presenciat fets similars als que descriu González-Moñux i afirmen que el portaveu sempre ha sigut educat i respectuós en el tracte amb tots ells", afegeix la nota.

SUPORT DE CIFUENTES

En declaracions als mitjans durant un acte públic, la presidenta regional, Cristina Cifuentes, ha qualificat aquesta informació com una "sorpresa desagradable" i ha defensat el portaveu del PP, que afirma que ha fet "un treball extraordinari". "Enrique Ossorio té tota la meva confiança i el suport del grup", ha comentat sobre el portaveu, amb qui ha parlat "breument" aquest matí i que li ha negat "de forma contundent" aquesta informació. Així mateix, ha considerat que González-Moñux "no només té el dret sinó l'obligació" de denunciar aquest suposat assetjament laboral davant els tribunals "perquè la justícia verifiqui si s'ha comès el delicte i perquè Ossorio es pugui defensar".