LA BALLARUCA DEL LÍDER DEL PSC

Iceta torna a moure els malucs a ritme de Queen

El primer secretari del PSC exhibeix novament bon humor a 'El hormiguero'

El mediàtic coreògraf Poty s'ofereix a ajudar-lo a preparar-se els balls

iceta

iceta / CARLOS LOPEZ ALVAREZ

1
Es llegeix en minuts

Miquel Iceta ho ha tornat a fer. La delicada situació que viu el socialisme no li ha fet perdre el bon humor del qual va fer gala durant la campanya electoral del 27-S, quan va arrasar a les xarxes socials amb la seva ballaruca en els mítings a ritme de Queen. Aquest dimarts a la nit ha tornat a ballar, aquesta vegada en el programa d'Antena 3 'El hormiguero', i, si en anteriors ocasions fins i tot Pedro Sánchez l'havia acompanyat tímidament, el seu 'partenaire' a la pista ara ha sigut el presentador de l'espai, Pablo Motos

Notícies relacionades

Ha sigut sentir els primers compassos i el primer secretari del PSC no ha pogut evitar bellugar els malucs al ritme desenfrenat que el caracteritza. El programa ha recollit, a més, el testimoni del mediàtic coreògraf Poty, que s'ha ofert fins i tot a ajudar-lo a preparar-se els balls, a més de donar-li consells amb una bona dosi d'humor.

El coreògraf de l'espai que va emetre primer TVE i després Telecinco '¡Mira quién baila!' s'ha referit així al moviment de cintura del dirigent socialista: "És un mestissatge entre el meu sogre ballant en un casament i aquell moment discotequer". "Em fa venir un somriure automàtic", ha dit, divertit. "Dins teu hi ha un ballarí", li ha deixat anar.