Intercanvi de pulles entre Francesc Homs i David Fernàndez

L'exdiputat anticapitalista reprèn el diputat del PDC per mofar-se del govern municipal de Badalona i aquest l'insta a saber encaixar les crítiques

homscup

homscup

1
Es llegeix en minuts

Plis, plas. Francesc Homs ja ha demostrat en múltiples ocasions que la ideologia de la CUP no és gens del seu grat, i els anticapitalistes tampoc han amagat mai que el portaveu del PDC al Congrés no estarà mai entre els seus referents polítics. Aquest dimarts, i sobre la decisió de l'Ajuntament de Badalona d'acatar la decisió judicial decisió judicialque obliga a tancar el consistori amb motiu del 12 d'Octubre, al diputat de l'antiga Convergència li ha faltat temps per mofar-se de la coalició que governa (CUP+Podem+ERC+ICV+EUiA) a la tercera localitat més habitada de Catalunya. Pocs minuts després ha rebut resposta en forma de pulla per part de l'exdiputat cupaire David Fernàndez, al qual ell també ha respost amb un altre flist-flast.

Després de conèixer-se que l'Ajuntament de Badalona no desobeirà l'ordre judicial i mantindrà tancat l'edifici consistorial, Homs ha publicat un tuit molt irònic amb la frase "d'això se'n diu autogol" i l'etiqueta #sensepor, la mateixa que sol usar la CUP per fer crides a la desobediència contra les decisions que aplica l'Estat en contra del procés independentista. Poc després, Fernàndez li ha respost, també amb tota la ironia, que la seva "crítica a Llanos de Luna" era "molt encertada", i li ha recordat allò de la "solidaritat" que els anticapitalistes li han brindat per la seva imputació pel 9-N. A partir d'aquí, Homs ha reclamat als cupaires que sàpiguen encaixar bé les crítiques i s'han disparat les reaccions per part d'altres usuaris de Twitter.