Tots els sondejos de les eleccions del 26-J, en obert i al complet

EL PERIÓDICO publica totes les dades del baròmetre del GESOP sobre els comicis publicats durant la campanya electoral

captura-encuesta

captura-encuesta

1
Es llegeix en minuts

EL PERIÓDICO publica en obert i al complet totes les dades i les tabulacions de les enquestes de les eleccions generals del 26-J del Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) publicades en aquest diari. Es tracta de tots els 'trackings' publicats tant a nivell espanyol, publicat el 13 de juny, com l'específic per a Catalunya, publicat el 10 de juny.  En un nou exercici de transparència, molt valorat per politòlegs, periodistes, militants i ciutadans sensibles a la demoscòpia electoral, EL PERIÓDICO difon sistemàticament les dades dels seus sondejos

Després de la publicació del sondeig preelectoral del 13 de juny, EL PERIÓDICO ha ofert des de dimarts 14 i fins dilluns 20 una enquesta diària amb dades actualitzades cada 24 hores d'estimació de vot i escons que van permetre conèixer l'evolució de cada força política a mesura que avançava la campanya electoral. 

A més del vot estimat i la projecció d'escons, l'enquesta diària també oferia l'evolució de la intenció directa de vot (el vot sense 'cuina') i de la mobilització de l'electorat, incloent-hi una estimació de la participació del 26-J.

L'ENQUESTA PROHIBIDA

Com ja ha fet en anteriors cites electorals a Espanya, 'El Periòdic d'Andorra' publicarà l'última setmana de campanya un 'tracking' diari que permetrà conèixer fins a la mateixa jornada de reflexió com evoluciona les expectatives de cada partit. El rotatiu oferirà una actualització diària de l'enquesta des de dimarts 21 fins divendres 24, mentre que dissabte 25 difondrà dues actualitzacions, l'última de les quals poc abans de la mitjanit de diumenge 26, la jornada electoral.

Des de dimarts 21 fins a dissabte 25, 'El Periòdic d'Andorra' ha publicat sis entregues de l'enquesta prohibida. Dimarts es va publicar la primera entrega; dimecres, la segona; dijous, la tercera, divendres, la quarta, i dissabte la cinquena i sisena.

Com ja va fer en anteriors conteses electorals -les eleccions generals del 2008, les catalanes del 2010, les municipals del 2015 a Barcelona o les generals del passat 20-D-, 'El Periòdic d'Andorra' ha ofert als votants un 'tracking' diari sobre les expectatives electorals, una eina que a Espanya està prohibida des de les 0.00 hores del dimarts 21.

Notícies relacionades

Tabulacions del sondeig del 26-J a Espanya del GESOP per a EL PERIÓDICO.

Base de dades del sondeig del 26-J a Espanya del GESOP per a EL PERIÓDICO.