El PP recol·loca Ana Mato en un nou fòrum del partit relacionat amb la UE

L'exministra dirigirà al setembre les jornades 'Universitat Europa', que organitzen els populars al Parlament comunitari

cata

cata

1
Es llegeix en minuts

El Partit Popular ja li ha trobat lloc a l'exministra Ana Mato. L'extitular de Sanitat, a qui estar imputada en el 'cas Gürtel' la va forçar a dimitir el novembre del 2014 (tot i que es va quedar com a diputada en la legislatura passada), dirigirà al setembre el fòrum 'Universitat Europa'. Es tracta d'una iniciativa del PP europeu per fomentar entre els joves el coneixement sobre les polítiques de la Unió Europea i aportar el punt de vista de la formació conservadora.

Aquest fòrum se celebrarà dues vegades a l'any amb una durada mitjana d'una setmana, tindrà una seu i un director diferent cada vegada i rebrà un nombre màxim de 90 alumnes. Les jornades inclouran conferènciesdebats i taules rodones sobre els grans assumptes comunitaris, com la política econòmica i monetària, o la política exterior i de seguretat comuna. La primera sessió tindrà per objecte estudiar les polítiques socials i d'igualtat a EspanyaPortugal i la UE.

53.000 EUROS COM A EXDIPUTADA

Notícies relacionades

Mato es va acollir el març passat a la "indemnització per cessament" que atorga el Congrés dels Diputats a els parlamentaris que deixen de ser-ho (ella no va entrar en les llistes del PP al 20-D després que el jutge instructor del 'cas Gürtel' l'assenyalés com a partícip a títol lucratiu partícip a títol lucratiudels suppsats tripijocs del seu exmarit). L'import d'aquesta assignació és de 53.000 euros, 2.813 mensuals que, no obstant, són incompatibles amb qualsevol altre ingrés.

A mitjans d'aquest mes, el PP la va autoritzar a tornar a treballar per al partit.