Oleguer Pujol nega qualsevol relació amb els advocats de Panamà

El germà petit de la família assegura haver declarat tots els seus ingressos a Hisenda

Oleguer Pujol nega qualsevol relació amb els advocats de Panamà
1
Es llegeix en minuts

Oleguer Pujol assegura que ni ell ni ningú de la seva família té res a veure amb el despatx dels papers de Panamà i afirma que està al dia amb Hisenda. Així ho afirma el germà petit de la família Pujol en un comunicat.

Notícies relacionades

"Ni jo ni cap membre de la meva família hem tingut mai relació, de cap mena, amb el despatx d'advocats Mossack Fonseca de Panamà", explica Oleguer. "No he constituït mai cap societat a Panamà i tampoc n'he sigut l'administrador, apoderat o beneficiari últim, i només vaig participar l'any 2006 amb una inversió de 150.000 euros com a minoritari en un projecte immobiliari a la ciutat de Panamà amb uns amics, projecte que lamentablement va fracassar". En el text també nega haver tingut mai relació amb Barcem Limited, KriegeHorn Capital Limited o Davenport Trading Group Limited, empreses que assegura que només ha conegut després que explotés el cas dels papers de Panamà.

El petit dels Pujol també assegura estar al dia amb Hisenda. "Tots els meus ingressos i participacions societàries estan regularitzats i declarats davant l'Administració Tributària", sentencia, i apunta que "no hi va haver cap irregularitat en el pagament de comissions per la compra de les oficines a Banco de Santander i tots els moviments de fons responen a serveis reals d'intermediació. Aquestes comissions van ser pagades pel grup comprador, i amb la seva total supervisió, i estaven dins de la pràctica habitual del mercat".