ANIVERSARI DELS ATEMPTATS D'ATOCHA

Albiol esborra un polèmic tuit sobre l'11-M

"Tal dia com avui uns canalles van assassinar 192 persones. Alguns els segueixen rient les gràcies", afirmava el missatge

albiol-sendra

albiol-sendra / FERRAN_SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Quan es compleixen 12 anys dels atemptats terroristes de l'11-M a Madrid, que van causar la mort de 192 persones i van provocar una greu crisi política per l'autoria dels atacs -el Govern de José María Aznar va defensar que eren obra d'ETA davant els terroristes d'Al-Qaida-, des del perfil de Twitter del dirigent del PP català Xavier García-Albiol s'ha llançat un polèmic tuit que s'ha esborrat poc després.

Notícies relacionades

"Tal dia com avui uns canalles van assassinar 192 persones. Alguns els segueixen rient les gràcies #11M #NoOlvidamos", es podia llegir. Immediatament, el missatge ha rebut la rèplica dels usuaris de Twitter, que han començat a criticar l'actitud del PP aferrant-se a l'autoria d'ETA quan tota la investigació apunta Al-Qaida. Fonts del partit asseguren que Albiol no ha sigut l'autor del missatge, sinó el seu 'community manager', i han afegit que el líder del PPC al Parlament ha sigut qui ha ordenat esborrar el comentari, tot i que no ha pogut evitar que els tuiters en fessin una captura.

Després d'esborrar el tuit, el mateix Albiol ha escrit des del seu mòbil un altre comentari amb què ha volgut deixar constància del seu record per les víctimes de l'atemptat. "Tal dia com avui uns canalles van assassinar 192 persones. Sempre estarem al costat de les víctimes del terrorisme #11M", ha escrit.